Torque Cars

Rover 825 tire rub on Anti-Roll bar

Discussion in '800' started by obi_waynne, 15 November 2005.

  1. obi_waynne

    obi_waynne Administrator Staff Member Moderator

    Messages:
    41,343
    From:
    Deal, Kent UK
    Car:
    A3 1.4 TFSI 150 COD
    By Doug on Wednesday, October 05, 2005 - 10:19 am: Edit

    I have a Rover 825 from 1987. I recently took it for an MOT and it fails because the front left tire rubs on the Anti-Roll bar when fully locked. I have changed Anti-roll bar buches and links as they were slightly worn out, but still the problems is there. The rub is very little on the tire and the right side has plently of space. Any suggestions will be welcome.
    thanks
     
  2. davidjohn

    davidjohn New member

    Messages:
    9
    From:
    england redditch
    Car:
    rover 620 GSI
    You may find your tyre is the wrong ice or the offset is out, are the wheels/ tyres after market or standard on car? Tyres may be too wide try thiner tyres
     

Share This Page

Click Here
  1. This site, like pretty much every other site, uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies, this may include third party cookies from our carefully selected advertising partners and for our analytics which allow us to see which pages are of interest and improve our site navigation and experience.
    You can disable cookies in your browser but this may affect your experience on this website.

    Dismiss Notice