Torque Cars

gearbox problems

Discussion in 'FTO forums' started by tygrow, 13 June 2010.

  1. tygrow

    tygrow New member

    Messages:
    5
    From:
    cambs
    Car:
    mitsubishi fto gr
    when starting off put it in drive it waits about 3 secs then jumps forward, same when driving it thinks about changing then jumps into gear, not tryed anything yet thought i would ask you guys first.:confused:
     
  2. Pidge

    Pidge New member

    Messages:
    7
    From:
    Salisbury
    Car:
    Manual FTO Mivec
    possibly your input and out put sensors have gone. Another problem is if the heather matrix goes it leaks the water onto the tip ecu which is located under it ;)
     
    obi_waynne likes this.
  3. obi_waynne

    obi_waynne Administrator Staff Member Moderator

    Messages:
    41,306
    From:
    Deal, Kent UK
    Car:
    A3 1.4 TFSI 150 COD
    Did you come up with anything to fix this? I'd be curious to know what it was.
     
  4. steve r

    steve r Wrench Pro

    Messages:
    23
    From:
    chelmsford essex
    Car:
    FTO GR
    try changing the gearbox ecu bud, take out your centre consol inc sterio and cubby hole and look deep down towards the engine bay, you will see a box right in the centre about 5"x4" with some blue plugs coming out of it, thats the one you need ;)
     
Loading...
Similar Threads - gearbox problems
  1. sweedhead
    Replies:
    4
    Views:
    1,509

Share This Page

Click Here
  1. This site, like pretty much every other site, uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies, this may include third party cookies from our carefully selected advertising partners and for our analytics which allow us to see which pages are of interest and improve our site navigation and experience.
    You can disable cookies in your browser but this may affect your experience on this website.

    Dismiss Notice